高清寶寶Stephanie 回大家 [但係我到好憎你] - 黑澀會.黑GIRL - 我愛黑澀會 | 模範棒棒堂 ♂ 超級後援會 - Powered by Discuz!
我愛黑澀會 | 模範棒棒堂 ♂ 超級後援會
我愛黑澀會 模範棒棒堂 超級後援會 www.stephylove.com

標題: 高清寶寶Stephanie 回大家 [但係我到好憎你]
Lina_coco050319

乞丐
生命值 : 0 / 213
魔力值 : 37 / 10022
经验值 : 55 %

被警告: 0
狀態:
發表於 2008-7-5 20:54  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 Lina_coco050319 為MSN好友 通過MSN和 Lina_coco050319 交談
but Kittylove  you  say  不 过 班 囡 囡 话 : 「 我 全 部 高 清 见 得 人 , 一 定 靓 过 班 美 眉 。 」 「 高 清 宝 宝 」 学 足 台 湾 「 我 爱 黑 涩 会 美 眉 」 设 有 排 行 榜 , 经 过 近 两 个 月 网 友 投 票 , Stephanie 以 690 票 排 第 1 , 对 于 有 网 友 话 佢 丑 过 美 眉 , 票 王 Stephanie 就 好 嬲 咁 话 : 「 係 网 友 冇 睇 过 我 节 目 , 我 一 定 靓 过 班 美 眉 ! 佢 净 係 独 沽 一 味 sell 嗲 , 冇 新 意 ! 」 「 高 清 宝 宝 」 平 均 18 至 20 岁 , BB 就 观 塘 IVE 读 广 告 设 计 , BB 话 : 「 我 知 网 友 话 我 抄 黑 涩 会 , 又 话 我 个 妆 好 厚 , 其 实 班 美 眉 佢 个 妆 同 我 差 唔 多 , 只 因 我 行 高 清 广 播 , 睇 得 清 楚 ! 」 「 高 清 宝 宝 」 网 页 同 「 黑 涩 会 美 眉 」 网 页 都 抄 到 十 足 , 不 过 美 眉 係 玩 淘 汰 赛 制 , 「 高 清 宝 宝 」 就 算 包 尾 都 一 定 有 得 出 镜 , 唔 怕 被 out !

冇话过Taiwan美眉唔好ge野...冇讲过佢地???????????? scoldu:

頂部
kittylove

新手上路
生命值 : 7 / 591
魔力值 : 247 / 27688
经验值 : 64 %

狀態:
發表於 2008-7-6 13:58  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 kittylove 為MSN好友 通過MSN和 kittylove 交談
哥D野全到係 係 個個叫Stephanie個個人既BLOG 到COPY 番來的^^

頂部

乞丐

狀態:
發表於 2008-7-8 14:04  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 Lina_coco050319 為MSN好友 通過MSN和 Lina_coco050319 交談
 你唔係叫Stephanie

頂部
kittylove

新手上路
生命值 : 7 / 591
魔力值 : 247 / 27688
经验值 : 64 %

狀態:
發表於 2008-7-14 00:45  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 kittylove 為MSN好友 通過MSN和 kittylove 交談
我唔係呀~^^
我只係post比你地睇佢係blog到寫d咩!^^

頂部
kay..

新手上路
生命值 : 21 / 809
魔力值 : 513 / 38054
经验值 : 38 %

狀態:
我都唔中意佢地咁話人呀..

永遠愛邱王子..
         郭MEIMEI..
         吳鬼鬼..
.............................
支持不看黑糖郡俠傳~
頂部

乞丐

狀態:
發表於 2008-7-20 12:34  資料  個人空間  短消息  加為好友  添加 Lina_coco050319 為MSN好友 通過MSN和 Lina_coco050319 交談
我去左佢個Blog 到話佢呀!!   and  very  sorry  ar  kitty love

頂部
美眉 (*`*皇室粉絲珊珊*`*)
★超合拍二人组

助理
生命值 : 548 / 1888
魔力值 : 5622 / 87664
经验值 : 52 %

狀態:
Stephanie就是她們里面最美的女生哦?!
跟美眉們也差太多了吧.......
美眉們美多了~
不管她怎么說,
就是不喜歡她們!

頂部